Horeca op maat

  • Geplaatst op
  • Door Davey Frijmuth
  • 0
Horeca op maat

Het speciaal samengestelde pakket voor elke beginnende horeca onderneming. Deze variant bevat allerlei displays met een krijtbord uitstraling.

Gefeliciteerd met uw nieuwe horeca onderneming!

Spannende tijden breken aan. De inrichting is nu een van de eerste stappen die u gaat ondernemen. Maar wat is er allemaal nodig? Er komt veel bij kijken bij het inrichten van een restaurant. Het uren zoeken naar de juiste uitstraling op talloze websites is erg tijdrovend. Hoe makkelijk zal het zijn om een pakket te hebben waar allerlei verschillende displays inzitten? Alle displays met dezelfde uitstraling door 1 klik op de knop?

 

Dit dachten wij, bij Display op Maat ook! 

 

Wij van Display op Maat willen graag een handje helpen.

De nieuwste pakketten van Display op Maat zijn speciaal samengesteld voor de beginnende horeca onderneming. Neem bijvoorbeeld het krijtpakket. Deze bestaat uit allerlei producten met een krijtbord uitstraling. Zo bevat het een van ons wel bekende open/gesloten bordjes. Deze herkenbare display is onmisbaar in elke horeca gelegenheid. De menustandaards in 2 verschillende maten zijn multifunctioneel. Met de bijbehorende klemmen kunt u gemakkelijk de menukaart presenteren. Ontwerp en schrijf uw eigen teksten op de standaard met de bijkomende krijtstift. Dit biedt ook de gelegenheid om een speciale dagaanbieding te presenteren. De bordjes zijn makkelijk uitwisbaar en daarom goed herbruikbaar. De combinatie van de houten voeten en het zwarte van het krijtbord, geeft een luxueuze en warme uitstraling.

Dit zijn maar een paar voorbeelden waar de producten voor gebruikt kunnen worden. Laat uw eigen fantasie de vrije loop en maak uw inrichting op maat! Voor meer informatie over het krijtpakket klik hier.

 

Wij van Display op Maat zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe producten om aan te kunnen bieden. Houdt onze blogs in de gaten voor alle nieuwe updates en producten!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags